Terug

 • Showroom & webwinkel
 • Service en hoogwaardige kwaliteit
 • Gitaar & piano specialist

Update Corona COVID19

Beste Muziklant van Muziekhuis Souman,

Wij nemen COVID19 net als iedereen erg serieus en hebben onze winkel daarop aangepast. Eveneens gelden er veiligheidsreglementen bij Muziekhuis Souman die ons zijn opgedragen door het RIVM (gezondheidsautoriteiten). 

Onze ruime winkeloppervlakte zorgt ervoor dat je voldoende afstand kunt houden van je mede-muziklant. Ook hebben wij diverse testcabines en aparte ruimtes waar je in alle rust kunt testen. Social-distance is daardoor gewaarborgd. 

Onze winkel is gewoon als normaal geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden maar je kunt ook gebruik maken van KOOPAVOND OP AFSPRAAK.

De regels omtrent het Corona Virus COVID-19 zijn:

 • Desinfecteer uw handen regelmatig (wij hebben meerdere desinfectiepunten, waaronder een verplicht ontsmettingspunt bij de voordeur van Muziekhuis Souman).
 • Houdt 1.5m afstand.
 • Blijf thuis wanneer je verkouden bent.

Het is van bijzonder groot belang dat je aan deze regels houdt.

ONLINE DEMO AANVRAGEN

Iedereen kan nu een online demo aanvragen! Dit is ideaal wanneer u liever de deur niet uit gaat of wanneer afstand een probleem is voor een bezoek aan onze muziekwinkel.

In deze lastige tijden van Corona en alle restricties die dit met zich meebrengt, is een bezoek aan een winkel voor veel mensen niet meer zo vanzelfsprekend. Daar hebben wij als familiebedrijf het volgende op bedacht.

Wanneer u bijvoorbeeld liever niet een bezoek aan onze winkel brengt, niet in staat bent om ons te bezoeken of wanneer de afstand te groot is, bieden wij vrijblijvend een online demo aan. Zo kunt u alsnog het instrument zien en ervaren. Wij kunnen u net als bij een bezoek aan de winkel van advies voorzien.

Persoonlijke demo aanvragen?

Stuur ons een Whatsapp whatsapp +31383765004, email of bel ons. Wij verzorgen graag een persoonlijke online demo. Zo kunt u op afstand het instrument of instrumenten ervaren. Desgewenst kunt u het instrument online bestellen in onze shop. En bevalt u aankoop niet? Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop retourneren.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en het beste is deze moeilijke tijd!

Team,
Muziekhuis Souman

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 261 Reviews @ Trustpilot
  Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »