Roland Roland R-07 Red High Resolution Audio Recorder
Roland R-07 Red High Resolution Audio Recorder 229,-

Roland R-07 Red High Resolution Audio Recorder

€229,- €229,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De R-07 integreert cruciale opnamefuncties in een stijlvol en uiterst draagbaar toestel dat je overal mee naartoe kunt nemen. High-resolution audio, one-touch Scene-geheugen en innovatieve Hybrid Limiting garanderen geweldig klinkende opnames, ongeacht de situatie. En dankzij draadloze monitoring en afstandsbediening kun je met minder kabels op meer plaatsen opnemen.

Wordt geleverd inclusief:

 • 3 jaar garantie
 • Gratis verzending

 

Roland R-07 specificaties:

 • WAV-ondersteuning: 44.1/48/88.2/96kHz, 16/24-bit
 • MP3-ondersteuning: 64/96/128/160/192/224/320 kbps
 • Hybrid Limiter en Dual Recording
 • Bluetooth® afstandsbediening via smartphone en smartwatch
 • Draadloze hoofdtelefoon en speaker playback
 • One-touch Scene-functie voor een instant opstelling in eender welk opnamescenario
 • Tuner en metronoom voor muziektoepassingen
 • Repetitiefunctie voor perfecte inputniveaus met één vingerbeweging
 • 128 x 64 grafisch LCD met witte achtergrondverlichting voor makkelijke leesbaarheid
 • Ondersteunt microSD-kaarten (SD, SDHC)
 • Mic/aux Input en hoofdtelefoonuitgang
 • Werkt op batterijen (AA x 2) of USB bus power
 • Ingebouwde speaker voor handige playback, eender waar
 • Stijlvol, compact design beschikbaar in zwart, rood of wit
 • Simultane WAV- en MP3-opname

 

De smartphone voorbij

Met een smartphone kun je zeker een aantal basisopnames maken, maar voor betrouwbare en professionele resultaten heb je toch een speciale recorder nodig. Veel van die opnametoestellen zijn echter log, ingewikkeld en vereisen een groot aantal kabels en adapters. De R-07 is eenvoudig en intuïtief, kan overal mee naartoe, en voorziet cruciale opnamefuncties terwijl je mobiele telefoon vrij blijft om te doen wat hij het beste kan.

Beauty & Brains

De R-07 ziet er geweldig uit, klinkt super, en past met gemak in je hand of broekzak. Hij is makkelijk in gebruik, en levert professionele resultaten via één opnameknop. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth-functies van de volgende generatie, kun je hem draadloos bedienen, monitoren en laten afspelen via compatibele smartphones, smartwatches en Bluetooth-speakers. Hij is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren en functioneert op twee AA-batterijen of USB bus power.

Bepaal de Scène

Een recorder die compact is en overal naartoe kan reizen, zoals de R-07, opent tal van verschillende opnamemogelijkheden. De R-07 zorgt automatisch voor de ideale instellingen, ongeacht of je nu interviews op locatie, demo’s onderweg, educatieve lessen, vergaderingen, natuurgeluiden of zowat alles dat je kunt verzinnen gaat opnemen. Wanneer je een Scene selecteert, dan worden voor de Sample Rate, Record Mode, Limiter, Low Cut en het Input Level meteen de optimale instellingen gekozen. Je kunt bovendien eender welke instelling aanpassen en die bewaren voor een volgende keer, zo mis je nooit een magisch moment.

Ontworpen voor een draadloze wereld

De R-07 gebruikt de nieuwste Bluetooth-technologie met Qualcomm® aptX™ voor een verbeterde streaming. Hij kan op afstand bediend worden via je smartphone of via een compatibele smartwatch. Controleer je opnames, zodat je er zeker van bent dat je exact datgene opneemt dat je wenst, zelfs wanneer de R-07 draait op de opnamelocatie en zich buiten handbereik bevindt. Beluister opnames via een draadloze hoofdtelefoon of via een Bluetooth-speaker: allemaal volledig draadloos, zonder kabels die in de weg hangen en zonder dat je de cruciale opnameplek verstoort.
Get R-07 Remote for iOS/Watch OS 
Get R-07 Remote for Android

Veilig en wel

Met Dual Recording en Hybrid Limiting verknal je nooit een cruciale opname door overload of clipping. En je hoeft je evenmin zorgen te maken over klankproblemen die veroorzaakt worden door een agressieve limiter. De R-07 maakt twee opnames tegelijkertijd: een aan een luid volume, en eentje aan een lager volume, met meer headroom. Wanneer er zich clipping voordoet bij de hoofdopname, kun je dat segment vervangen door een stukje uit de stillere back-upopname. Hybrid Limiting regelt dit zelfs automatisch voor jou, zo bekom je alle voordelen van limiting, zonder de nadelen.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »