Maybach Maybach Teleman T54 Winered Metallic Aged
Maybach Teleman T54 Winered Metallic Aged 1699,-

Maybach Teleman T54 Winered Metallic Aged

€1699,- €1.699,00
Niet op voorraad
Informatie
De Maybach Teleman T54 Winered Metallic Aged  is een uitmuntend goed klinkende Telecaster zoals Fender ze bedoeld heeft te maken, alleen betaal je daar véél meer voor! Deze geweldige handbouw elektrische gitaar uit Tsjechië die door enkele Luthiers zijn gebouwd, (het merk komt trouwens uit Duitsland) klinkt en speelt heerlijk. Eigenlijk doet elke Maybach gitaar dat maar elk met zijn eigen karakter. De T54 is gebaseerd op de Telecasters van Fender die door artiesten als Bill Haley, Elvis Presley, Carl Perkins, Buddy Holly, Chuck Berry en vele anderen werden gebruikt voor dat specifieke blues geluid. Een gigantisch lekkere hals en sound heeft deze Maybach gitaar. Als je van een ingespeelde gitaar houdt met een gerijpt karakter, moet je beslist dit exemplaar eens proberen!
 
Met een gewicht van slechts 3.56kg behoort deze Telecaster tot één van de lichtste Tele's die je in handen kunt hebben! Wij hebben meerdere Maybach Guitars in voorraad voor het beste vergelijk. Kom eens naar de shop en probeer ze uit! Ook is inruil van je huidige instrument bespreekbaar en mogelijk. Neem vooraf even contact op met de winkel om een indicatie te krijgen! UIteraard kun je deze Maybach Telecaster ook bestellen, de volgende werdag al in huis! Hoe vet is dat! Of kom gewoon ouderwets gezellig naar de muziekwinkel, dat is toch wel het allerleukst!
 
 
SHAPE: T-TYPE, SUGAR PINE BODY
NECK: MAPLE
PICKUPS: AMBER
CONTROLS: CTS TVT CUSTOM POTIS
FINISH: NITROCELLULOSE FINISH
COLOR: WINERED METALLIC
HARDCASE: MAYBACH LUXUS-CASE
Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »