Maybach Maybach Lester '59 Wild Cherry Aged Tigerstripe
Maybach Lester '59 Wild Cherry Aged Tigerstripe 1960,-

Maybach Lester '59 Wild Cherry Aged Tigerstripe

€1960,- €1.960,00
Niet op voorraad
Informatie

Een uniek exemplaar uit de Maybach collectie. De 59'er Les Paul is een gitaar gebaseerd op de traditionele Les Paul uit de Gibson reeks en op die manier vervaardigd... maar dan nog mooier! Een geweldig scheurijzer voor de liefhebbende gitarist. Diverse artiesten zijn vol lof over de kwaliteit van Maybach Guitars en dat is niet geheel vreemd te noemen. Deze Maybach Les Paul klinkt heerlijk en speelt super fijn!

Onze eigen gitaarspecialisten hebben de gitaar afgesteld maar kan altijd voor je aangepast worden. Ook als je de gitaar wilt bestellen en aan huis geleverd wilt krijgen, kun je met ons contact opnemen voor de gewenste snaardikte en afstelling! Wij regelen het voor je. Wat betreft dit exemplaar; zo gaaf heb je ze nog nooit gezien. Deze Maybach Les Paul heeft een fantastisch uitziende top, lichtgewicht en een sustain die Gibson had willen hebben! Benieuwd? Kom naar de winkel en ervaar het zelf of bestel deze elektrische gitaar van Maybach voor 17:00u en de volgende werkdag bij je aan huis geleverd!

Ook als je de gitaar wilt bestellen en aan huis geleverd wilt krijgen, kun je met ons contact opnemen voor de gewenste snaardikte en afstelling! Wij regelen het voor je. Wat betreft dit exemplaar; zo gaaf heb je ze nog nooit gezien. Deze Maybach Les Paul heeft een fantastisch uitziende top, lichtgewicht en een sustain die Gibson had willen hebben! Benieuwd? Kom naar de winkel en ervaar het zelf of bestel deze elektrische gitaar van Maybach voor 17:00u en de volgende werkdag bij je aan huis geleverd!

 
 
Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »