Maybach Maybach Lester '59 Midnight Sunset NEW LOOK
Maybach Lester '59 Midnight Sunset NEW LOOK 1960,-

Maybach Lester '59 Midnight Sunset NEW LOOK

€1960,- €1.960,00
Niet op voorraad
Informatie
Een Maybach Les Paul met een gewicht van slechts 3.4 kilogram, dat is onwaarschijnlijk zou je denken. Toch heeft Maybach Guitars het voor elkaar gekregen een HIGH-END Les Paul te bouwen met de allermooiste producten aan boord, in de vorm van een Lester '59 Midnight Sunset.
 
De New Look versie heeft een polyurethaan laklaag en ziet er dus als nieuw uit. Wij hebben ook verschillende Maybach Les Paul gitaren met Nitro Cellulose lak in voorraad. Deze zijn ge-AGED en zien er ook heel behoorlijk oud en gebruikt uit. Zo klinken ze ook, stuk voor stuk fantastisch zoals een Gibson graag had willen klinken! Maybach Guitars kenmerkt zich door haar lichtgewicht en ontzettend veel sustain. De feel en sound zijn zo goed dat je niet anders meer wilt! Benieuwd? Bestel je Maybach gitaar online bij Muziekhuis Souman of kom gezellig naar de winkel, dé Maybach Guitars speciaalzaak!
 
 
De Maybach Lester '59 Midnight Sunstet NEW LOOK specificaties:
 
SHAPE MAHOGANY (LP-STYLE)
TOP LAMINATED MAPLE
HEADSTOCK LARSON-STYLE
NECK MAHOGANY, TRAPEZE INLAYS
FINGERBOARD INDIAN ROSEWOOD
MECHANICS KLUSON WITH TULIP BUTTONS
PICKUPS AMBER SPIRIT OF 59
CONTROLS 2 VOLUME, 2 TONE, 1 TOGGLE
FINISH POLYURETHANE HIGH GLOSS
OTHER INCL. MAYBACH DELUXE CASE
10 / 10
Auke Bouma 05 Januari 2018

Sinds 2 weken de trotse bezitter van een Maybach Lester ‘59 Midnight Sunset New Look. Wat een waanzinnig mooi afgewerkte gitaar is dit en wat een geweldige sound! Een lust voor oog en oor. Blues , rock , funk , jazz , maakt niet uit deze Maybach kan alles aan, met een lekker bespeelbare hals en enorm veel sustain. Ik was al maanden op zoek naar een Gibson Les Paul en ik heb op tientallen standards, traditionals en zelfs customs gespeeld. Nieuwsgierig naar het merk Maybach heb bij Muziekhuis Souman een aantal Lesters getest, ik was meteen verkocht . Wat een geweldige gitaar is dit! Klantvriendelijk en prettig bedrijf trouwens Muziekhuis Souman. Ik heb op mijn gemak, rijkelijk van koffie voorzien door Ard Souman , urenlang ongestoord op de Maybachs kunnen spelen in een speciale ruimte. Maybach en Muziekhuis Souman de ideale combinatie. Ard je hebt er een vaste klant bij, ik kom graag weer terug ook voor het onderhoud.

Combideals
Gitaar + Gitaarversterker (Boss KTN50) + Gitaarkabel
Gitaar + Boss Katana 50 gitaarversterker
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »