Maybach Maybach Lester '58 Cherry Lane Aged
Maybach Lester '58 Cherry Lane Aged 1960,-
€1960,- €1.960,00
Niet op voorraad
Informatie

De Maybach Lester '58 is een Les Paul model die is gebaseerd op het model in de naam: Gibson Les Paul 1958. Deze fantastisch klinkende en spelende elektrische gitaar brengt je gitaarspel naar een ander level en ervaar je hoe gitaren gebouwd moeten worden! Een geweldig instrument als je op zoek bent naar dé Les Paul van je leven! Maybach Guitars maakt elke verwachting waar in dit prijssegment.

Met de hand gebouwd en zeer exclusief leverbaar zijn de Lester modellen uit de collectie van Maybach. Dit geweldige merk wordt in Tsjechië vervaardigd door een klein aantal Luthiers (het merk komt overigens uit Duitsland), die weten hoe je een goede Les Paul moet maken. Licht gewicht, ongelooflijk veel sustain en een oogverblindende uitstraling. En als je het wilt ervaren? Kom dan gewoon nar de winkel en probeer ze stuk voor stuk uit! Of bestel hem voor 17:00u en ontvang je Maybach Lester '58 Cherry Lane Aged de volgende werkdag al in huis!

Bekijk alle gitaren van het merk Maybach Lester.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »