MarkBass MarkBass AC601 gitaarversterker DEMO MODEL
MarkBass AC601 gitaarversterker DEMO MODEL 595,-

MarkBass AC601 gitaarversterker DEMO MODEL

€595,- €595,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Dit Markbass AC 601 combo van Markbass is gemaakt voor de akoestisch spelende gitarist. Het is ook geschikt voor andere, relatief licht klinkende instrumenten. Het combo beschikt over twee kanalen, waarvan er één als microfoon ingang gebruikt kan worden. Daarnaast kunt u ook andere instrumenten en microfoons aansluiten op het combo of een combinatie van beide. Extra opties van het combo zijn phantom power, reverb en chorus. Hierdoor klinkt uw akoestische gitaar vol en warm.

De solide behuizing heeft plaats voor een zes inch luidspreker van neodymium en een tweeter. De luidspreker en de tweeter worden beschermd door luidsprekerdoek voorzien van een foamlaag. De bedieningsknoppen aan de voorzijde zijn eenvoudig en overzichtelijk. Met het handvat aan de bovenzijde neemt u het combo overal mee naartoe. Het Markbass AC 601 akoestische gitaarversterker combo kan ook uitstekend als persoonlijke monitor gebruikt worden op het podium.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »