Kremona Kremona Sofia Soloist S65C klassieke gitaar
Kremona Sofia Soloist S65C klassieke gitaar 249,-

Kremona Sofia Soloist S65C klassieke gitaar

€249,- €249,00
Nu 3 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Kremona Sofia Soloist S65C klassieke gitaar is nu in voorraad bij Muziekhuis Souman. Voor wie de Juan Salvador model 2C kent, ziet heel veel vergelijkbare kenmerken. Dit komt omdat Juan Salvador door Kremona is gebouwd.

De Kremona S65C heeft een massief Red Cederhouten bovenblad met een Sapeli houten zij en achterkant. Een klassieke gitaar met een warme klank, mede dankzij de nylon snaren, robuuste bouw en prachtige materialen. 

De Kremona Sofia Soloist S65C wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Gratis verzending
  • Inruilmogelijkheid


Het merk Kremona Guitars, welke sinds 1924 is opgericht door Dimitar Georgiev en zijn broers, is sinds heden verkrijgbaar bij Muziekhuis Souman. Goed gebouwde gitaren uit Bulgarije met een prachtige afwerking. Zeer geschikt voor studenten, beginnende gitaristen die het gitaarspelen serieus nemen en op een goed instrument willen starten! Uiteraard heeft Kremona ook gitaren voor de gevorderde gitarist.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »