Kremona Kremona Sofia S65C Green Globe klassieke gitaar
Kremona Sofia S65C Green Globe klassieke gitaar 199,-

Kremona Sofia S65C Green Globe klassieke gitaar

€199,- €199,00
Niet op voorraad
Informatie

De Kremona Sofia S65C Green Globe is een Eco-vriendelijke klassieke gitaar. Deze milieubewuste beginnersgitaar van hoge kwaliteit is voorzien van een massief Cederhouten bovenblad. Zij en achterkant is van Sapeli fineer. De esdoorn hals is robuust van aard en dit model gitaar heeft een Purple Heart houten toets en brug. Purple Heart is een harde Zuid-Amerikaanse loof houtsoort die paars op kleurt na het schaven van dit hout. Voornamelijk wordt deze hardhout in meubelen vervaardigd maar vanwege de grote duurzaamheid, ook geschikt voor onbehandeld buitenwerk als gitaarbouw.

De kenmerkende paarse kleur verdwijnt door inwerking van het licht en bespelen van de hals. Door UV-straling en hudivetten wordt deze na verloop van tijd, donkerbruin.

Deze Kremona startersgitaar heeft een mat gelakte afweking en is geschikt als studiegitaar. Een instrument met een warme klank, lichte speelbaarheid en hoge kwaliteit materialen aan boord. 

De Kremona Sofia S65C Green Globe wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Gratis verzending
  • Inruilmogelijkheid


Het merk Kremona Guitars, welke sinds 1924 is opgericht door Dimitar Georgiev en zijn broers, is sinds heden verkrijgbaar bij Muziekhuis Souman. Goed gebouwde gitaren uit Bulgarije met een prachtige afwerking. Zeer geschikt voor studenten, beginnende gitaristen die het gitaarspelen serieus nemen en op een goed instrument willen starten! Uiteraard heeft Kremona ook gitaren voor de gevorderde gitarist.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »