Korala Korala UKT-310 Tenor Ukulele
Korala UKT-310 Tenor Ukulele 175,-
€175,- €175,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De UKT-310 is een hoogwaardige kwaliteit Tenor Ukulele van het gerenommeerde merk Korala. Een prettig spelende Ukulele waarmee je ''Somewhere over the Rainbow'' gemakkelijk weg speelt.

De eerste indruk gemaakt door de Korala UKT-310 akoestische Tenor Ukulele is er één van pure luxe! Exquise imitatie Tortoiseshell klankgat rozet en bindend aan alle randen van een extreem 'Curly' Grained Exotic Mahogany body, completeren deze retro visie van Hawaii! Het lichaam is iets kleiner dan eerdere Korala-tenormodellen, maar de schaallengte is identiek, wat een gladheid toevoegt aan het algehele esthetische uiterlijk. Rotomatic-stijlmachines en een eenvoudige actie maken het tot een snip om af te stemmen en een genot om te spelen. De toon heeft een diepe, zachte, houtachtige kwaliteit met veel volume, ideaal voor een breed scala aan begeleidingen en ritmebandstijlen.

 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »