Ibanez Ibanez SR506BM 6 snarige basgitaar - 6-string
Ibanez SR506BM 6 snarige basgitaar - 6-string 729,-

Ibanez SR506BM 6 snarige basgitaar - 6-string

€729,- €729,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Deze Ibanez SR506-BM 6 basgitaar is echt te gek! Een 6-snarige basgitaar voor de gevorderde bassist die wat meer wil dan een beginners basgitaar. De SR506-BM is voorzien van het zogeheten Bartolini MK-1 split-single-coil pickups. Een warme en brede sound en veelzijdig te gebruiken voor muziekstijlen als Rockmuziek, Jazzmuziek, Popmuziek en Funk/Soulmuziek. 

De Ibanez SR506-BM wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis verzending NL/BE
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Inruilmogelijkheid


De afwerking van deze Ibanez basgitaar is prachtig. Aan de ovalen inleg van abalone kun je al zien dat de SR506-BM erg bijzonder is. Ook de aparte zichtbare hals-verbinding die je vanaf de voorkant kunt zien valt op. De hals is deels van Jatoba hout en deels van Bubinga hout gemaakt, twee houtsoorten die elkaar aanvullen qua sterkte en strakheid. Ten slotte heeft de Ibanez SR506-BM een 3-bands equalizer met middenfrequentie-schakelaar om het focuspunt voor de midden-toon instelling te verleggen.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »