Ibanez Ibanez SR300EPW Powder White
Ibanez SR300EPW Powder White 299,-
€299,- €299,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De SR300E is een 4-snarige basgitaar uit de Sound Gear series van Ibanez. Een te gekken lichtgewicht basgitaar met een hoge kwaliteitsnorm. Dit model is zowel geschikt voor de beginner als de gevorderde bassist. Met een wit instrument is opvallen vaak geen probleem. Maar met de Ibanez SR300E in Pearl White heeft u ook qua geluid genoeg mogelijkheden om op te vallen. De elektrische bas maakt deel uit van de Soundgear-serie die slanke body's hoog in het vaandel hebben, net als soepel spelende halzen. Maar wat ook belangrijk is in die reeks, is het geluid. Dat komt bij deze basgitaar van twee PowerSpan humbuckers die nog eens schakelbaar zijn door de Power Tap schakelaar. In combinatie met de driebands equalizer heeft u veel keuze aan geluiden die dankzij de vaste brug mooi worden doorgegeven.

Twee PowerSpan Dual Coil dubbelspoelselementen pikken de tonen die u produceert op. De onbedekte pooltjes in deze pickups zorgen voor een sterk signaal die de hoge tonen goed oppikken, maar de bassen zeker niet verwaarlozen. Het leukste zit hem in de Power Tap schakelaar. Hiermee kunt u uw humbuckers veranderen in single coils, maar u kunt er ook voor kiezen om ze in combinatie te gebruiken. Hierdoor heeft u de helderheid van enkelspoelers zonder de dikke lage tonen te verliezen. Samen met de actieve EQ heeft u zo een hoop mogelijkheden.

De Ibanez is een long scale model en daarom moet de geleiding van de snaren van brug tot kop meer dan goed zijn. Dat is dankzij de Accu-cast B120 vaste brug geen probleem: die is ervoor gemaakt de vibratie van uw snaren zo optimaal mogelijk over te brengen. Mocht u uw snaren moeten wisselen of de intonatie aanpassen, is dat hiermee eveneens gesneden koek. De body waar hij op staat, is mooi afgewerkt waardoor u niet in de gaten heeft dat u een bas in handen heeft. In combinatie met de vijfdelige hals met palissander toets en 24 medium frets speelt hij makkelijk. Eigenlijk een ideaal instapmodel.

De Ibanez SR300E-PW Powder White wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis verzending NL/BE
  • Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 40,00
  • Inruilmogelijkheid
Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »