Ibach Ibach vleugel 180cm | Hoogglans zwart
Ibach vleugel 180cm | Hoogglans zwart 11900,-

Ibach vleugel 180cm | Hoogglans zwart

€11900,- €11.900,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Deze Ibach vleugel heeft een romantisch en warm karakter met diepe bassen en een ronde boventonen. De kenmerken van dit exemplaar zijn dat het weinig is bespeeld en een lichte touché heeft. Ibach vleugels staan bekend om haar stemvastigheid, sterk gebouwd (Duitse degelijkheid) en gaat meer dan een gemiddeld leven lang mee. Onlangs is deze vleugel voorzien van een complete onderhoudsbeurt en wordt gestemd aan huis geleverd. Bekijk ook de foto's en krijg een indruk van dit prachtige exemplaar. We hebben meerdere (Yamaha) vleugels ter vergelijk, de voorraad fluctueert dus kom vrijblijvend eens naar Muziekhuis Souman of neem contact met ons op. Inruil van uw huidige instrument is mogelijk op deze Ibach vleugel.

Deze Ibach vleugel is zwart hoogglans afgewerkt en dateert uit 1911. Een schitterende vleugel vanuit Duitsland die bekend staan om haar prachtige en warme klanken. Dit exemplaar is 180cm lang wat zorgt voor een ongekende klankkleur. Bij Muziekhuis Souman kunt u uw eigen piano of vleugel inruilen tegen een respectievelijke inruilprijs. Kom naar de showroom en overtuig uzelf.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »