Hofner Hofner Sopraan Sunset Ukulele
Hofner Sopraan Sunset Ukulele 99,-

Hofner Sopraan Sunset Ukulele

€99,- €99,00
Nu 2 artikelen nog op voorraad
Informatie

De Hofner Sopraan Sunset Ukulele is een uitstekend instrument om te leren spelen. Dit model heeft een sparrenhouten bovenblad, mahonie zij en achterkant en een palissander toets. Afgewerkt met een crème kleurige binding en voorzien van Aquila Ukulele snaren. Deze Ukukele van het Duitse merk Höfner klinkt vol en helder en blijft zeer stabiel op stemming.

Finish: Natural

Body
Wood Top: Spruce
Wood Back: Mahogany
Wood Sides: Mahogany

Neck
Wood: Mahogony

Fingerboard
Wood: Rosewood
Scale: 34cm

10 / 10
Rene Paes 04 Februari 2018

Höfner is een Duits bedrijf met ruim 130 jaar ervaring in het bouwen van diverse snaarinstrumenten. Haar naam is onlosmakelijk verbonden aan de geschiedenis van de Beatles: zowel George Harrison, John Lennon als Paul McCartney bespeelden gitaren van Höfner. Geen wonder dat de muziekinstrumenten van Höfner een internationale reputatie hebben, zij worden onder andere verkocht in Engeland, Amerika, Spanje en Nederland. Als ukelelebouwer is dit bedrijf actief minstens sinds begin 60-er jaren van de vorige eeuw. Met een ukelele van Höfner heb je een legendarisch muziekinstrument in je handen waarin traditioneel vakmanschap naar voren komt.

De Hofner sopraan sunset ukulele is groot door haar eenvoud en klassieke uitstraling. Een mooi instrument met zuivere klank, stabiele stemmechanieken en uitstekend bespeelbaar. Voor de prijs, hoef je niet te twijfelen over een aanschaf.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »