Hamano Hamano H-100 Sopraan Ukulele | Soprano Uke
Hamano H-100 Sopraan Ukulele | Soprano Uke 159,- €199,00

Hamano H-100 Sopraan Ukulele | Soprano Uke

€199,00 €159,- €159,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Hamano H-100 Sopraan Ukulele

Wij doen er alles aan om deze Ukulele zorgvuldig op de juiste tijd te leveren. Naar verwachting is: besteld = volgende werkdag in huis!

Wordt geleverd inclusief:

  • 3 jaar garantie
  • Gratis verzending 
10 / 10
René Paes 28 December 2017

Deze ukelele kwam onder mijn aandacht via een discussiegroep waarin mensen hun favoriete ukeleles bespraken. Ik kende de Hamano sopraan ukeleles enkel als beginnersinstrumenten. In de discussie kwam naar voren dat er spelers zijn die de H-100 met lof prijzen.

Hamano is een Chinese fabrikant die de H-100 op de markt heeft gebracht met respect en gebaseerd op de afmetingen en kenmerken van de Amerikaanse Martin Style 0 sopraan ukeleles geïntroduceerd in de 20-er jaren van de vorige eeuw. De vintage uitstraling wordt benadrukt door de matte finish.

De H-100 ukulele is volledig gemaakt van solide mahonie, zoals de meeste betere ukeleles. Deze houtsoort is bepalend voor een volle en warme klank. De hals bestaat uit één stuk mahonie met een palissander toets en brug. De stemmechanieken zijn zogenaamde friction tuners die oorspronkelijk voor violen werden toegepast.

Dit is een moderne ukelele met een klassieke look en een goede prijs voor spelers die weten dat de ukelele voor hen bestemd is.

Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »