Guild Guild M-240E Troubadour
Guild M-240E Troubadour 499,-
€499,- €499,00
Niet op voorraad
Informatie

De Guild M-240E Troubadour is een compacte akoestische gitaar met stalen snaren. Ideaal voor live optredens en thuisgebruik met een prachtige Singer/Songwriter sound!

 

Maak kennis met de M-240E Troubadour, een kleine body-sunburst aanvulling op Guild's akoestische archback lijn. 

De M-240E Troubadour is een eerbetoon aan Guild's F-20, een klein wonder dat populair werd tijdens het folk-tijdperk van de jaren 60. Deze kleine gitaar is ideaal voor fingerstyle spelen en licht tokkelen. De beperkte grootte is uitstekend voor kleinere spelers of muzikanten die op zoek zijn naar een geweldig klinkende reismuziekgitaar.

De M-240E Troubadour heeft een stevige Sitka-sparren top boven een gebogen mahoniehouten rug, een klassieke houtcombinatie die een goed gebalanceerde stem produceert met veel boventonen. Andere kenmerken zijn een Indiase palissander toets en brug, botmoer en zadel, schildpad slagplaat, vernikkelde open tandwiel tuners, en een dunne, resonerende satijnen polyurethaan afwerking met een vintage sunburst top. De vintage sfeer van de Troubadour completeren is de DeArmond Tone Boss, een gebruiksvriendelijke humbucking magnetische soundhole-pickup met ingebouwde volumeregeling die compatibel is met elke versterker. Een luxe gewatteerde Guild gigbag is inbegrepen. 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »