Fishman Fishman Loudbox Mini akoestische gitaarversterker
Fishman Loudbox Mini akoestische gitaarversterker 379,- €579,00

Fishman Loudbox Mini akoestische gitaarversterker

€579,00 €379,- €379,00
Op voorraad
Informatie

De Fishman Loudbox Mini is een lichte en draagbare versterker voor je akoestische gitaar en zang. Zowel een gitaarversterker als zangversterker van compact formaat. Met 60watt vermogen aan boord kun je kleine tot middelgrote zalen vullen met je muziek. Dit model biedt de mogelijkheid om een MP3 speler of CD aan te sluiten. Bij Muziekhuis Souman kun je terecht voor een uitgebreide demonstratie en advies. We bieden de Fishman Loudbox Mini aan tegen een zeer lage prijs en hebben dit model versterker ruim in voorraad. Ook andere merken staan opgesteld voor het beste vergelijk.

Fishman's lichtste en meest draagbare versterker tot nu toe, de Loudbox Mini levert de geluidskwaliteit die de Fishman naam tot norm gemaakt heeft in akoestisch versterkt geluid. De Loudbox Mini staat voor 60 Watt zuiver akoestisch vermogen en heeft twee kanalen met Fishman's legendarische voorversterker en tonecontrol ontwerpen, plus digitale reverb en chorus voor het instrumentkanaal en reverb voor het microfoonkanaal. De Loudbox Mini heeft tevens MP3 input en gebalanceerde XLR D.I. output - zeker nodig wanneer je samen speelt en jullie muziek wilt opnemen. Kom naar de winkel van Muziekhuis Souman of bestel online!

Beluister de Loudbox Mini van Fishman! Bron: Youtube

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »