Fender Fender Deluxe VM VINTAGE MODIFIED (occasion)
Fender Deluxe VM VINTAGE MODIFIED (occasion) 299,-

Fender Deluxe VM VINTAGE MODIFIED (occasion)

€299,- €299,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Fender Deluxe VM VINTAGE MODIFIED (occasion) | Tweedehands gitaarversterker | Buizencombo

In goede staat verkerend (onlangs onderhoudsbeurt gehad) Fender buizenversterker.

De Fender Deluxe VM is een 40 Watt buizen gitaarversterker uit de Vintage Modified serie. Deze combo biedt het beste van twee werelden. Namelijk, de warme en dynamische sounds van een klassieke Fender buizenversterker plus ingebouwde digitale effecten die essentieel zijn voor een modern gitaargeluid. En dit alles met een gebruiksvriendelijke en vertrouwde bediening. De Fender Deluxe VM wordt aangedreven door twee 12AX7 voorversterkerbuizen en een paar 6L6 buizen in de eindtrap. Deze leveren samen met de 12-inch Celestion G12P-80 speaker een geweldige fundatie voor uw ideale gitaargeluid.

Fender Deluxe VM: veelzijdige kanalen en effecten

De clean- en drive-kanalen van de Deluxe VM bieden u een groot bereik aan legendarische Fender sounds. Van de iconische “Blackface” cleans tot een moderne en agressieve high-gain oversturing. Beide kanalen hebben een volumeknop plus een regeling voor de bass en treble. Het drive-kanaal voegt er nog een gain-knop aan toe voor de hoeveelheid oversturing en een mid-toonregeling. De effecten-sectie bestaat uit een reverb, delay en chorus. De laatste twee delen de drie Time/Rate, Mix en Depth knoppen. Door de Effects Adjust knop in te drukken, wijst u deze drie knoppen toe aan of het delay- of chorus-effect.

Praktische extra functies

De aan/uit en Standby schakelaars vindt u aan de achterzijde van de Fender Deluxe VM. Ook bevinden zich hier de effects loop voor het aansluiten van uw favoriete effectpedaaltjes en –processors plus een footswitch ingang. Hierop sluit u de meegeleverde 4-knops voetschakelaar aan, zodat u op afstand met uw voeten de drive, reverb, delay en chorus kunt in- of uitschakelen. Tot slot zijn er twee luidsprekeruitgangen, één voor de interne speaker en de andere voor een optionele 8 Ohm uitbreidings-speakerkast, zoals de Fender Band-Master VM 212.

Af te halen in de winkel van Muziekhuis Souman

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »