Dexibell Dexibell Vivo Home H7 Black
Dexibell Vivo Home H7 Black 1495,- €2.495,00
€2.495,00 €1495,- €1.495,00
Niet op voorraad
Informatie

De Dexibell Vivo Home H7 Black staat nu als DEMO MODEL opgesteld voor een speciale prijs! Kom naar de winkel voor een demonstratie want horen en voelen is de beste specificatie!

Een digitale piano, zoals je er nog nooit één gezien, of gehoord hebt. De audiokwaliteit van de DEXIBELL is fenomenaal, en laat je geloven dat je op een échte akoestische piano of vleugel aan het spelen bent. Dit is echter pas het begin van de DEXIBELL. Naast de onbetwistbaar realistische geluidskwaliteit, is de interactie met het instrument misschien nog wel interessanter. Iedere subtiele nuance die voortkomt uit de vingers van de pianist, wordt zeer accuraat doorgeven aan het apparaat, waarna vervolgens ieder aspect natuurgetrouw wordt gereproduceerd.

De kracht van de DEXIBELL komt voort uit de ingebouwde Quad Core processor, die in staat is om 320 digitale oscilators tegelijk te beheren. Hierdoor kunnen werkelijk alle elementen die bijdragen aan het realisme gesimuleerd worden, van het geluid van de aanslag, tot het resoneren van het hout, en zelfs alle bijgeluiden die een echte piano met zich meebrengt. Combineer dit met de verhoogde 24-bit geluidskwaliteit, en je hebt een digitaal instrument dat voelt en klinkt als een akoestisch instrument.

De hele DEXIBELL serie bevat golfvormlengtes per individuele toon die tussen de 3 en 15 keer langer zijn (afhankelijk van het model) dan die van gelijkwaardige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zo klinkt een lage toon tot wel 15 seconden, terwijl het gemiddelde slechts 1 tot 5 seconden is. Ook dit draagt bij aan de pure klank van de DEXIBELL serie.
 

Voorraad en lage prijs

Bij Muziekhuis Souman heb je de mogelijkheid om diverse modellen van Dexibell te testen. Meerdere uitvoeringen staan opgesteld in de grote showroom met andere merken ter vergelijking, o.a. Yamaha en Nord zijn voorradig. Wij bieden de laagste prijs garantie in de winkel.  

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »