Boss Boss Katana Head gitaarversterker
Boss Katana Head gitaarversterker 399,-
€399,- €399,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

Boss Katana Head gitaarversterker

Compact en krachtig: de 100-watt Katana-Head levert scherp gedefinieerde rocksounds, met een rijke presence. Daarnaast beschikt de Katana-100 over een geïntegreerde toegang tot een grote waaier BOSS-effecten, die volledig aanpasbaar zijn via de gratis BOSS Tone Studio-editor (software). En met de krachtige ingebouwde Tone Setting-geheugens, kun je je favoriete amp-kanaalinstellingen en effectcombinaties opslaan om ze nadien snel terug op te roepen. Daarnaast is de veelzijdige Katana-Head ook uitgerust met een effects loop en MIDI voor de integratie met geavanceerde opstellingen. Hij heeft ook een handige ingebouwde monitor speaker voor sound preview en het oefenen zonder cabinet.

 

Katana Versie 2: Uitgebreide effecten, meer klankinstellingen en verbeterde performance-mogelijkheden

De Katana Versie 2 update is beschikbaar vanaf oktober 2017, en zit nokvol nieuwe features. De update voegt verschillende door gebruikers aangevraagde functies en verbeteringen toe aan de line-up Katana-podiumversterkers. Nieuwe SDE-3000 delay-, Phaser 90E- en Flanger 117E-effecten drijven het aantal effecten op tot 58. En de Tone Setting-geheugens zijn verdubbeld voor een nog grotere veelzijdigheid tijdens het performen. De update bevat ook nieuw toegevoegde Channel- en Global-EQ’s voor een nog fijnere klankafstelling. Alsook krachtige Cabinet Resonance en Air Feel direct out-functies, afgeleid van de Waza-versterkerserie, plus nog tal van andere features. 

De Katana Versie 2 software is een gratis update die door Katana-eigenaars zelf kan worden geïnstalleerd. Hij is beschikbaar in de Downloads-sectie.

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »