BluGuitar BLUGUITAR FATCAB 1X12" GESLOTEN SPEAKERCABINET
BLUGUITAR FATCAB 1X12" GESLOTEN SPEAKERCABINET 519,-

BLUGUITAR FATCAB 1X12" GESLOTEN SPEAKERCABINET

€519,- €519,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De FATCAB van BluGuitar is een bijzonder slim ontworpen speakerkast voor uw gitaarversterkertop. Echt grootse gitaargeluiden krijgt u normaal alleen uit moeilijk te tillen buizenversterkers en grote speakerkasten. BluGuitar streeft ernaar om deze grootse gitaargeluiden te reproduceren met compact vormgegeven apparatuur. Met BluGuitar kunt u gaan en staan waar u wilt en behoort zwaar sjouwwerk tot het verleden. De FATCAB is een slagje groter dan zijn collega, de NANOCAB. Het streven bij de FATCAB is dan ook om zo veel mogelijk geluid uit een 12 inch speaker te halen.

De FATCAB heeft een 12" 60 Watt speaker met 8 ohms impedantie. Dit closed-back cabinet is zo ontworpen dat u het geluid van een grote 4x12-kast, met de mooie basrespons, uit een relatief compacte 1x12 kast kunt toveren. Deze mooie basrespons is te danken aan het zogeheten Thiele Bass-Reflex-System. Via de serie en parallel output kan hij worden verbonden met andere speakerkasten. De FATCAB is als twee handen op een buik met de BluGuitar AMP1. Samen zijn zij een mooie compacte set, voor een breed scala aan grootse gitaargeluiden. Ook met andere versterkertops werkt de FATCAB prima samen. Op zoek naar het meest grootse geluid voor uw BluGuitar AMP1 in compact formaat? De FATCAB biedt het u! Kom naar de winkel om dit geweldige product bij Muziekhuis Souman te ervaren. 

FATCAB FEATURES

Type:                      1 x 12“ Closed Back
 
Power:                    60 Watt
 
Impedance:            8 Ohm
 
Speaker:                 1 x 12“ special BluGuitar Fat
 
Wood:                     „Baltic Birch“ ply w/finger joint corners
 
Tolex:                      Black Levant
 
Grill Cloth:               Black Basket Weave
 
Weight:                   15 kg
 
Dimensions:            37 x 55 x 30 cm
 
Connectivity:           1 x Mono In, 1 x Parallel Out, 1x Serial Out
 
Special Features:    Thile-Small design for best Bass-Response

 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »