BluGuitar BLUGUITAR AMP1 4 CHANNEL 100W NANO-TUBE GUITAR AMPLIFIER
BLUGUITAR AMP1 4 CHANNEL 100W NANO-TUBE GUITAR AMPLIFIER 649,-

BLUGUITAR AMP1 4 CHANNEL 100W NANO-TUBE GUITAR AMPLIFIER

€649,- €649,00
Nu 1 artikelen nog op voorraad
Informatie

De innovatieve AMP1: een gitaarversterker top in stompboxformaat die zowel op uw speakerkast als op de grond te stallen is. Hij biedt u een groot palet aan professionele geluiden, van jazz tot metal en alles hier tussenin. Dankzij de Nanotube 100 watt eindversterker, krijgt u het palet aan geluiden met de beste buizenkwaliteit en geluidsdruk. Tevens gaat de Nanotube vele malen langer mee dan conventionele buizen, waardoor het onderhoud aan de AMP1 laag is. Vanwege zijn compacte formaat, past hij makkelijk in uw gigbag of op een pedalboard, en is sjouwen verleden tijd. De functionaliteit van de AMP1 kan worden uitgebreid met de bijpassende REMOTE1 van BluGuitar.

Naast vier regelbare kanalen (clean, vintage, classic en modern) beschikt de versterker ook over een schakelbare en instelbare boost en reverb. De vier kanalen, boost en reverb zijn middels de drie geïntegreerde footswitches te bedienen. De basisinstellingen kunt u makkelijk wijzigen via de draaiknoppen aan de bovenkant van het pedaal. Daarnaast beschikt de versterker aan de linkerzijde over zes fine-tune knoppen, om uw perfecte sound te realiseren. Wilt u de AMP1 liever op uw speakerkast zetten en toch schakelen? Dan kunt u een footswitch op de AMP1 aansluiten. De AMP1 is ontworpen om te klinken en reageren als een buizenversterker, en werkt dan ook probleem met effectpedalen. U kunt uw favoriete pedalen op de klassieke manier tussen uw gitaar en de versterker aansluiten, maar ook via de ingebouwde effectsloop, die zowel parallel als serie te schakelen valt. Middels een knop op de onderkant is de effects loop te schakelen tussen +10dB en -4dB. Om uw gitaarspel vrij te houden van ruis en feedback, beschikt de AMP1 tevens over een ingebouwde noise gate met verschillende standen. Voor de gitarist die nog meer geluiden en schakelmogelijkheden wilt, biedt BluGuitar onder andere de Remote1 (los te verkrijgen). U kunt uw favoriete instellingen bewaren als preset, welke ook te schakelen zijn middels de drie aanwezige footswitches. De AMP1 is aan te sluiten op 8 en 16 Ohms speakerkasten, beschikt over een goede speakersimulatie-uitgang voor studio-opnames, en heeft een hoofdtelefoon-uitgang. Hij werkt op 100 tot 240 volts netwerken, waardoor u hem zelfs probleemloos overzee zou kunnen gebruiken. Bent u op zoek naar een makkelijk te vervoeren versterker, die ook nog eens in elke situatie te gebruiken is? Dan is de AMP1 uw versterker! Kom hem testen bij Muziekhuis Souman en laat u deskundig adviseren door onze gitaarspecialisten.

TECHNICAL DATA

Input: unbalanced jack
Sensitivity: OV-15V P2P maximum
Input impedance: 2 M Ω
Power output: about 100 watts

Speaker connections
Input jacks: 1 x 8 Ω, 1 x 16 Ω

FX Send/Return: unbalanced jack

FX Send-Output and FX-Return Input levels dependent on switching
LOW: -10dBU +/-1dB or 0.7V P2P
HI: +4dBU +/-1dB or 3.46V P2P
FX Send-Output impedance: < 1.3kΩ
FX Return-Input impedance: > 18kΩ

Mains voltage range: 100-240V +/- 10 % 50-60 Hz
Power consumption: max. 150 watts
Fuses: internal: 3.15 SB

Ambient operating temperature range:
0 °C to + 35 °C

Logic MIDI control system:
STM 8 S

System interfaces:
Upgradeable with external programming device
BluGuitar® specific, anachronous data protocol.

Dimensions:
Width: 245 mm
Height: 68 mm
Depth: 192 mm

Weight: 1.2 kg

 

Reviews
Schrijf de 1e review!
Beoordeel dit product op Souman.nl en help ons onze webwinkel nog completer te maken. Alle deelnemers maken kans op een waardenbon t.w.v. €50,-. Inloggen is niet nodig.
Wij gebruiken cookies. Akkoord? Ja Nee Privacy Policy »