Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Yamaha P-125 digitale piano

  • 26 / 04 / 2018 0
Yamaha P-125 digitale piano

De Yamaha P-125 is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp.

De Yamaha P-125B is de opvolger van zijn razend populaire broer Yamaha P-115. Eén van de meest verkochte digitale piano's op de markt van de afgelopen 3 jaar. De Yamaha P125B is een krachtige piano met het gevoel alsof u op een echte akoestische piano speelt. 

De Yamaha P-125 is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp. Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven.

Voortbouwend op het grote succes van zijn voorganger, wordt de P-125 geleverd met nog meer functies om u te helpen met uw muziek mee te groeien. Hij produceert het dynamische, hoogwaardige geluid en de natuurlijke piano aanspreekbaarheid die u mag verwachten van Yamaha-piano's met behoud van een strakke en slanke basis.

Het bescheiden ontwerp van de P-125 is gecreëerd met toegankelijkheid voor de gebruiker in gedachten. Met het doel om zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te zijn, is elk element van de P-125 ontworpen om de speler te helpen zich op het spel te concentreren. De minimale lichtreflectie van het doorlopende oppervlak en het ingetogen luidsprekerontwerp zorgen samen voor een mooie en elegante afwerking.

Met de 'Smart Pianist'-app van Yamaha kunt u de vele functies van de digitale piano's van Yamaha bedienen met uw smartphone of tablet. Voices, ritmes en andere instellingen kunnen worden geselecteerd terwijl u ze op het scherm ziet, waardoor u nog makkelijker van nieuwe functies kunt genieten.

U kunt ook uw favoriete instellingen opslaan, zodat u ze op elk gewenst moment snel kunt terugroepen. U kunt de akkoorden in audiotracks van uw iPhone of iPad direct ontdekken. Ontdek nieuwe manieren om van uw P-125 te genieten, door slimme functies te gebruiken waar alleen een modern digitaal instrument over kan beschikken

Meer weten over de Yamaha P-125B en een uitgebreide demonstratie? Kom naar Muziekhuis Souman en laat u verrassen door de ongekende kwaliteit, zowel in geluid als pianogevoel en nog veel meer wat de Yamaha P125 te bieden heeft. 

Online bestellen? De Yamaha P-125B besteld u eenvoudig en snel in onze webshop ->->->

Yamaha P-125B bestellen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 701 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »