Terug

  • 2000m2 winkeloppervlakte
  • Service en hoogwaardige kwaliteit
  • Gitaar & Piano specialist

Wij zijn geopend op Tweede Pinksterdag | Aanbiedingen en hoge kortingen!

  • 03 / 06 / 2022 0
Wij zijn geopend op Tweede Pinksterdag | Aanbiedingen en hoge kortingen!

Muziekhuis Souman is op Tweede Pinksterdag open van 09:00 tot 16:00 en op deze dag kun je bij ons terecht voor enorm hoge kortingen op piano's en gitaren welke in voorraad zijn!

Hoge kortingen

Wat is nou leuker dan in de mooiste pianowinkel en gitaarwinkel van Nederland op 2e Pinksterdag een prachtige piano of gitaar uitzoeken, én met een flinke korting!

Kom shoppen in de winkel

Alleen deze dag geven wij hoge kortingen op piano's en gitaren welke in voorraad zijn bij Muziekhuis Souman en is alleen van toepassing in onze winkel te Hattemerbroek!

Mooiste muziekwinkel van Nederland

Wij mogen met trots vermelden dat Muziekhuis Souman tot één van de mooiste muziekwinkels behoort in Nederland. Dat, gecombineerd met de beste service en hoge kwaliteit muziekinstrumenten, zowel piano's & vleugels, als gitaren in alle prijsklassen. Ons assortiment in de winkel staat opgesteld en er is ruimte om zelf te spelen, advies te krijgen van onze vakmensen en geniet tijdens je bezoek van een heerlijk kopje koffie/thee/frisje. 

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren bij Muziekhuis Souman en er is voldoende ruimte. 

Openbaar vervoer en ''pickup'' service

Wanneer je met het openbaar vervoer naar Muziekhuis Souman reist, adviseren we je eerst even de afstand van bushalte / station te checken. Heb je geen zin in een lange wandeltocht (met zo'n prachtige omgeving en natuur is dat geen straf), dan kun je gebruik maken van onze ''pickup'' service! Een van onze medewerkers haalt je dan op van station Wezep! Neem hiervoor ruim van te voren contact met ons op en geef aan met hoeveel personen je bent.

 

Een vriendelijke en muzikale groet, 

TEAM MUZIEKHUIS SOUMAN

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Muziekhuis Souman 4,9 / 5 - 533 Reviews @ Trustpilot
    Wij gebruiken cookies. Akkoord? JaNeePrivacy Policy »